Principală » Articole » Thriller

Intrări în catalog: 57
Intrări afişate: 1-10
Pagini: 1 2 3 4 5 6 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Hitman (2007) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-26

Categoria: Actiune |

Vizionari: 2766

-Vizionezi Filmul Hitman (2007)
Bazat pe succesul jocului video cu acelaşi nume, cu încasări de top şi câstigător a numeroase premii, filmul HITMAN ne prezintă un asasin de elită, proiectat genetic, cunoscut doar sub numele de Agentul 47.
Agentul fără nume are o precizie uluitoare, ucide cu sânge rece, nu pentru ca i-ar face plăcere, ci pentru că aşa a fost educat: să-şi execute sarcinile cu profesionalism. Însă nici măcar 47 nu a putut să anticipeze incursiunea în viaţa sa, atât de exactă, a unei “ecuaţii întâmplătoare”: o tulburare neaşteptată a conştiinţei şi emoţiile necunoscute trezite în el de o rusoaică misterioasă.
Update: Schimbat server. Asteptam comentariile voastre.


22 Bullets (2010) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-26

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1056

-Vizionezi Filmul 22 Bullets (2010)
Realizat dupa un roman scris de Franz-Olivier Giesbert si inspirat din fapte reale, filmul ne prezinta viata unui gangster, Charly Mattei, retras din activităti ilegale si crime. Acum are o familie pe care o iubeste si isi dedica viata soţiei si celor doi copii ai lor. Dar, intr-o dimineata rece de iarna, se incearca asasinarea sa intr-o parcare subterana din Marsillia. 22 de gloante. In ciuda eforturilor asasinilor, va supravietui.Produs in perioada 2008-2009, proiectul a suferit modificari de scenariu deoarece au aparut noi elemente din viata gangsterului Charly Mattei, astfel incat a trebuit sa fie re-filmate aproape toate scenele, filmul fiind pre-lansat in cinematografe in data de 19 martie 2010.


Six Bullets (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1141

-Vizionezi Filmul Six Bullets (2012)
Un fost mercenar, cunoscut pentru abilitatea sa de a reusi sa gaseasca copii disparuti, este angajat de un luptator de arte martiale mixte, a carui fiica a fost rapita.
Avandu-l in prim plan pe nimeni altul decat Jean Claude VanDamme, este deja evident ca pelicula abunda de actiune, asa cum am fost obisnuiti in ceea ce il priveste pe actor.


Safe House (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1125

-Vizionezi Filmul Safe House (2012)
Un thriller in care protagonisti sunt Denzel Washington si Ryan Reynolds; un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat intr-o casa conspirativa din Africa de Sud si un agent incepator, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri si trebuie sa aiba incredere unul in altul dupa ce casa e atacata de o echipa de mercenari. Cand casa conspirativa e atacata de mercenari, cei doi reusesc sa scape, dar acum fostii dusmani trebuie sa se alieze pentru a afla cine le doreste moartea.


Sofia (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 979

-Vizionezi Filmul Sofia (2012)
Filmul ne aduce intr-un decor abundent de actiune, acolo unde Robert Digs, un fost bataus ajuns la epuizare, se reprofileaza si ajunge sa lucreze la ambasada. Intr-o zi, un ambasador influent il pune sa-l urmareasca pe un asasin misterios, dar cursa il poarta pe Digs pana in suburbiile si locurile cele mai ascunse si periculoase din Sofia, capitala Bulgariei. In timp ce-si face investigatia, Digs da peste tot felul de personaje dubioase.


The tall man (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Horror |

Vizionari: 916

-Vizionezi Filmul The tall man (2012)
Cand copilul sau dipare, o mama pare sa descopere legenda “Barbatului Inalt”, o entitate care se presupune ca rapeste copii.Julia traieste intr-un mic oras minier, in statul Washington. Ea este asistenta medicala a orasului, ramasa vaduva dupa ce sotul ei a decedat. Dupa ce se intoarce acasa dupa o zi de serviciu ia cina impreuna cu bona si fiul ei David. Ea se trezeste in miez de noapte din cauza radioului pornit si constatand ca fiul ei este rapit chiar de TALL MAN. Urmarirea acestuia devine una extenuanta. Filmul se incheie pe o nota ambigua din punct de vedere moral.


Battleship (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 857

-Vizionezi Filmul Battleship (2012)
Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.


The Hunger Games (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 1321

-Vizionezi Filmul The Hunger Games (2012)
Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?


The Raven (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Mister |

Vizionari: 624

-Vizionezi Filmul The Raven (2012)
The raven online este un thriller captivant care il are ca prim personaj pe Edgar Allan Poe (John Cusack pe care l-am mai vazut si in Iluzionistul sau Being John Malkovich), acesta îşi uneşte forţele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, de asemeni si in Immortals), pentru a prinde un criminal în serie care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul îi mai are în distribuţie pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) şi Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).


Hijacked (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 777

-Vizionezi Filmul Hijacked (2012)
Planurile Agentului Special Ross (Randy Couture) de a se împăca cu fosta sa logodnică sunt distruse atunci cand ea pleacă cu un avion privat care este vizat de un grup de terorişti ce lucrează pentru acelaşi cap al crimei organizate pe care el îl urmareşte. Neavând timp să-şi anunţe echipa FBI, Ross se furişază la bordul aeronavei şi riscă totul pentru a salva dragostea vieţii lui. Un film de acţiune alimentat cu adrenalină care bagă frica in zburat!


1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 51-57
Categoriile secţiunii
Actiune [78]
Animatie [14]
Aventura [31]
Comedie [77]
Crima [24]
Drama [78]
Dragoste [17]
Familie [13]
Fantezie [15]
Horror [30]
Istoric [0]
Mister [7]
Muzical [10]
Razboi [4]
Romantic [0]
SF [20]
Thriller [57]
Filme 2012 [85]
Formularul pentru autentificare
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0