Principală » Articole » Drama

Intrări în catalog: 78
Intrări afişate: 21-30
Pagini: « 1 2 3 4 5 ... 7 8 »

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Birdsong (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Drama |

Vizionari: 506

-Vizionezi Filmul Birdsong (2012)
Stephen Wraysford, un soldat englez din Primul Razboi Mondial ce lupta in conditii groaznice in transeele din nordul Frantei isi aminteste de povestea de dragoste cu Isabelle, o tânără femeie căsătorită pe care a întâlnit-o înainte de război…


Contraband (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 489

-Vizionezi Filmul Contraband (2012)
Filmul online ne spune povestea unui tanar( Mark Wahlberg ) care încearcă să stea deoparte de lumea pe care s-a străduit mult s-o părăsească, pentru a-şi apara familia.
Actiunea filmului se petrece in New Orleans introducandu-ne in universul dur al unor contrabandişti care acţionează împreună cu criminali disperaţi, oficiali corupţi.
Chris Farraday (Wahlberg) a renunţat de mult la viaţa de infractor, dar, după ce cumnatul său, Andy (Caleb Landry Jones), dă rateu cu o afacere cu droguri pentru şeful său, Tim Briggs (Giovanni Ribisi), e nevoit să facă ceea ce ştia el cel mai bine: să facă contrabandă pentru a regla datoria lui Andy. Chris e un contrabandist cu renume, aşa că nu-i ia mult pentru a strînge o echipă, împreună cu prietenul său, Sebastian (Ben Foster), pentru a merge în Panama şi a se întoarce cu milioane de dolari falşi.


Bending the Rules (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 474

-Vizionezi Filmul Bending the Rules (2012)
Bending the Rules este un film de actiune ce prezinta intamplarile mai mult sau mai putin amuzante ale unei perechi pe cinste : un procuror si un politist corupt din New Orleans. Cei care apreciaza filmele bazate pe wrestling cu siguranta vor fi incantati de aparitia pensionatului jucator de wrestling profesionist, Adam Copeland, in rolul personajului Nick Blades.


Body Language (2011) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Drama |

Vizionari: 398

-Vizionezi Filmul Body Language (2011)
Un avocat care apără un şef al Mafiei se îndrăgosteşte de o femeie cu o poveste tristă. Femeia îi spune că este abuzată de soţul ei extrem de brutal şi că are nevoie de ajutor pentru a scăpa de el.


InSight (2011) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Drama |

Vizionari: 557

-Vizionezi Filmul InSight (2011)
Kaitlyn,o asistenta medicala care ingrijeste o victimă injunghiata este accidental electrocutata de defibrilatorul care este utilizat pentru a salva viaţa femeii. Aproape imediat Kaitlyn începe să experimenteze amintirile victimei. Ea se întoarce la familie, prieteni şi se duce la poliţie, dar nimeni nu o ia în serios. Ea decide că trebuie să ia totul asupra ei pentru a încerca să rezolve crima. În cele din urmă Kaitlyn face echipa cu detectivul de caz şi isi tes drumul prin trecutul victimei, descoperind nu numai un adevăr brutal, dar si unele lecţii foarte neaşteptate despre viata, dragoste, tristeţe şi iertare.


J. Edgar (2011) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Crima |

Vizionari: 340

-Vizionezi Filmul J. Edgar (2011)
Hoover este un film biografic care este centrat pe descrierea vietii celebrului director FBI , J Edgar Hoover . Drama se concentreaza in special pe viata privata a personajului , fiind acuzat adesori de homosexualitate datorita relatiei sale speciale cu Clyde Tolson care in final a mostenit toata averea lui Hoover dar si asupra carierei sale scandaloase , a fost Maestru Mason in Loja Federala din Washington . Hoover este cel care a avut un rol esential la infiintarea Biroului Federal de Investigatii in anul 1935 unde a ramas director pana in anii 1972 , la moartea sa . A fost acuzat adeseori de depasirea competentelor FBI , de hartuirea disidentilor politici si a activistilor de tot felul , a adunat dovezi prin metode ilegale , asta a dus in final la limitarea functiei de conducere la termen , 10 ani . A avut o reputatie de hipervigilent in fata criminalitatii . Scenariul filmului a fost scris de Dustin Lance Black si este regizat de Clint Eastwood intr-o distributie de exceptie .


The Woman in Black (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Drama |

Vizionari: 472

-Vizionezi Filmul The Woman in Black (2012)
Tânărul avocat Arthur Kipps îşi lasă fiul la Londra pentru a pleca înr-un sat izolat să rezolve problemele juridice legate de moştenirea răposatei Alice Dabrow. Ajuns acolo, descoperă că o serie de accidente şi sinucideri inexplicabile i-au obligat pe locuitori să-şi închidă copiii în case, pentru a-i proteja împotriva unui inamic invizibil.
În noaptea pe care o petrece de unul singur în casa defunctei, Arthur aude ţipetele unui copil care se îneacă şi vede şiruri de copii cu figuri descompuse care mărşăluiesc apatici. În curând, el va descoperi că aceştia au în comun aceeaşi dată a morţii, dar şi acelaşi criminal.
Fantoma unei femei dispreţuite de întreaga comunitate pentru că nu a fost în stare să-şi salveze fiul, Nathaniel, ia o formă cu adevărat înfricoşătoare. Oamenii îi spun Femeia în Negru. Un văl îi acoperă faţa, ascunzând vederii orificiile unde odinioară se aflau ochii, mîncaţi acum de animale necrofage, iar blestemul ei ascunde un secret şi mai întunecat: de căte ori îşi face apariţia, moare un copil.


The Vow (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Drama |

Vizionari: 618

-Vizionezi Filmul The Vow (2012)
Paige (interpretată de Rachel McAdams) şi Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriţi şi se iubesc la nebunie. Ambii sunt artişti de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de maşină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi şterg din memorie toate amintirile legate de relaţia cu soţul său. La ieşirea din comă, Leo este pentru ea un străin.
Dintr-o dată, Leo se trezeşte în situaţia de a lua de la capăt o relaţie la care visase toată viaţa şi de a-i recuceri inima soţiei sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urmă, pe vremea când era studentă la Drept, înainte de a-l cunoaşte pe Leo. Viaţa sa actuală îi este complet străină. Nu înţelege de ce se află departe de părinţii săi (interpretaţi de Jessica Lange şi Sam Neill), îi lipseşte garderoba sa “conservatoare” şi nu vede niciun motiv pentru care ar fi renunţat la facultate şi la promiţătoarea carieră de avocat. Pentru a înrăutăţi situaţia, Paige se crede încă logodită cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman), şi refuză relaţia cu Leo şi stilul său de viaţă neconvenţional, ca şi cum nu l-ar fi iubit niciodată.


The Grey (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 467

-Vizionezi Filmul The Grey (2012)
Întorcându-se spre casă, un grup de muncitori de la o rafinărie din Alaska, se prăbuşesc cu avionul cu care traversau tundra şi doar opt din ei supravieţuiesc. O haită de lupi fioroşi, asemănători cu cei preistorici, în dimensiune şi ferocitate, îi urmăresc pe supravieţuitorii accidentului aviatic. Printre ei, John Ottway (Liam Neeson), cel care la rafinărie ţine animalele sălbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori în timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de haita feroce. Oare va reuşi? Sau poate a venit rândul lupilor să se răzbune… 


Get the Gringo (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 347

-Vizionezi Filmul Get the Gringo (2012)
Filmul online în regia lui Adrian Grunberg (prim-regizor asistent la Apocalypto) şi cu scenariul semnat de Mel Gibson, Grunberg şi Stacy Perskie, pune pe actor în rolul unui infractor profesionist, trimis la o închisoare dură din Mexic, unde trebuie să supravieţuiască cum poate.


1-10 11-20 21-30 31-40 41-50 ... 61-70 71-78
Categoriile secţiunii
Actiune [78]
Animatie [14]
Aventura [31]
Comedie [77]
Crima [24]
Drama [78]
Dragoste [17]
Familie [13]
Fantezie [15]
Horror [30]
Istoric [0]
Mister [7]
Muzical [10]
Razboi [4]
Romantic [0]
SF [20]
Thriller [57]
Filme 2012 [85]
Formularul pentru autentificare
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0