Principală » Articole » Crima

Intrări în catalog: 24
Intrări afişate: 21-24
Pagini: « 1 2 3

Sortează după: Data · Denumire · Evaluare · Comentarii · Vizualizări

Transit (2012) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Crima |

Vizionari: 294

-Vizionezi Filmul Transit (2012)
Transit (2012) Filmul incepe cu jaful unui camion plin de bani. Dupa jaf fortele de ordine au creat filtre pentru prinderea suspectilor. Cei patru hoti Marek, prietena lui Arielle, Losada şi Evers stiu ca ei se potrivesc profilului talharilor si astfel, pentru a nu fi prinsi se folosesc de o familie ce intentioneaza sa petreaca vacanta impreuna. Ei reusesc sa ascunda geanta plina de bani în bagajele de campare ale familiei. Dupa ce reusesc sa treaca cu brio de filtrele de politie cei patru talhari se folosesc de orice mijloace pentru a-si recupera banii.


Sherlock Holmes: A Game Of Shadows – Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-08

Categoria: Actiune |

Vizionari: 247

-Vizionezi Filmul Sherlock Holmes: A Game Of Shadows – Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011)
Prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort,iar din elementele de probă Inspectorul Lestrade deduce ca ceea ce s-a intamplat este sinucidere. Sherlock Holmes insa deduce că prinţul a fost victima unei crime care este doar o bucata dintr-un puzzle mai mare şi mult mai plin de sine, conceput de un anume profesor Moriarty.

Amestecand afacerile cu placerea Holmes ajunge la clubul subteran al unui gentelman unde intalneste o prezicatoare in viitor pe nume Sim pe care o si salveaza dupa ce isi da seama ca ea ar fi urmatoarea tinta a criminalului. Ancheta devine tot mai periculoasa si ii duce pe eroii nostrii in Anglia ,Franta,Germania si Elvetia

Dar viclenia lui Moriarty este intotdeauna cu un pas înainte iar tot ce face ,face parte dintr-un plan mai mare care, dacă reuşeşte, va schimba cursul istoriei.


The Son of No One (2011) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-07

Categoria: Actiune |

Vizionari: 491

-Vizionezi Filmul The Son of No One (2011)
Doi baieti au fost asasinati in anul 1986, iar politia new yorkeza nu a dorit sau nu a fost capabila sa identifice suspectii si sa ii trimita in spatele gratiilor, detectivul Stanford fiind implicat din motive personale in musamalizarea cazului. Au trecut 16 ani de la aceste evenimente si tanarul politist Jonathan “Milk” White este transferat la o sectie de politie din Queens, cartierul in care s-a nascut si a copilarit, la scurta vreme de la sosirea lui o serie de biletele anonime ce acuza politia de dezinteres in solutionarea respectivelor crime fiind publicate intr-un ziar local. Jurnalista Lauren Bridges este convinsa ca biletele contin un sambure de adevar si declanseaza o investigatie pe cont propriu, devenind incomoda prin intrebarile pe care le pune si riscand astfel sa se transforme in urmatoarea victima a celor care ar face orice pentru a ascunde probele. Jonathan White este casatorit, are o fetita bolnava si o functie relativ importanta in NYPD Blue, dar constiinta ii este chinuita de un secret pe care il cunoaste fostul lui prieten Vinnie si care i-ar putea distruge deopotriva familia si cariera.


Drive – Cursa (2011) - Film Online Subtitrat

Data: 2012-09-07

Categoria: Actiune |

Vizionari: 440

-Vizionezi Filmul Drive – Cursa (2011)
Unitate spune povestea unui driver cascadori fără nume (Ryan Gosling), munca la negru ca un driver evadare pentru un sindicat al crimei condusă de Bernie Rose (Albert Brooks). Aparent un singuratic, conducătorul auto se implică în viaţa de aproapele lui Irene (Carey Mulligan) şi Benicio fiul ei tineri (Kaden Leos). După acordul de a conduce vehicule pentru Standard Irene soţul recent eliberat conditionat (Oscar Isaac), şi găsindu-se pe partea greşită a contractului de asasinat, se imbarca conducătorului auto pe o misiune de a proteja Irina de la gangsterii vicios care ar încerca să-i rău pentru a ajunge la el. Este o linie de bine purtat complot care, în mâinile cuiva mai adeptului decât Refn ar fi probabil nimic mai mult decat un thriller forgettable, încă directorul masiv talentat, care a luat premiul cel mai bun regizor la Cannes, în acest an pentru unitate, meşteşuguri o angajarea şi film throwback palpitant crescute de spectacole maestru peste bord.


1-10 11-20 21-24
Categoriile secţiunii
Actiune [78]
Animatie [14]
Aventura [31]
Comedie [77]
Crima [24]
Drama [78]
Dragoste [17]
Familie [13]
Fantezie [15]
Horror [30]
Istoric [0]
Mister [7]
Muzical [10]
Razboi [4]
Romantic [0]
SF [20]
Thriller [57]
Filme 2012 [85]
Formularul pentru autentificare
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0