Descriere:

Scrubs - Stagiarii Online Comedia-drama, ‘Scrubs’, creata de Bill Lawrence si difuzata saptamanal de postul de televiziune NBC, este unul dintre putinele seriale din perioada 2001-2002 care a primit o multime de recenzii bune. Serialul ofera o perspectiva cu totul noua fata de cea de pana acum asupra vietii din spatele persoanelor care se lupta pentru a-si salva pacientii. Cei care sunt in centrul actiunii sunt un grup de interni proaspeti absolventi ai facultatii de medicina.

 J.D. Dorian, interpretat de Zach Braff este cel care da replica doctorilor si asistentelor din spital si trebuie sa se descurce cu diverse situatii, una mai complicate ca cealalta. In ajutorul lui sar colegii lui: cel mai bun prieten al lui, Chris Turk si Elliot Reid, interpretati de Donald Faison si Sarah Chalke.

 Un alt personaj important este doctorul Perry Cox care in ciuda sarcasmmului sau are grija de internii aflati sub indrumarea sa. Carla Espinoza este o asistenta care reuseste aproape de fiecare data sa ii ghideze pe drumul cel bun pe J.D. si restul echipei.Sezonul 1 Sezonul 2

Sezonul 3 Sezonul 4

Sezonul 5 Sezonul 6

Sezonul 7 Sezonul 8
Scrubs Sezonul 8 Episodul 1


Sezonul 9


Formularul pentru autentificare
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0