Descriere:
De la producătoarea şi scenarista Melissa Rosenberg ("Dexter” şi Twilight Saga) vine un nou serial fascinant care ne poartă în lumea crimei organizate şi ne arată cât de departe poate merge o femeie pentru a-şi apăra familia.
Marta Walraven (Radha Mitchell), o casnică din suburbii duce o viaţă liniştită în California. Are un soţ iubitor, o casă frumoasă şi trei copii minunaţi. Dar în spatele acestei aparenţe se află o reţea de crimă organizată. Soţul Martei, Evan, susţine familia din exporturi cu marijuana şi acest fapt nu este unul nou în viaţa ei. Tatăl său, Andrei Petrov, şi bodyguardul ei loial, Luther, fac parte din Bratva – mafia rusească – din San Francisco. Este o lume din care ea şi sora ei au vrut mereu să evadeze dar nu au reuşit niciodată.  
Dar după ce soţul Martei, Evan, este ucis chiar în faţa casei, totul se schimbă. Principala  ei grijă devine acum protecţia copiilor şi chiar dacă agentul FBI James Ramos îi promite dreptate în schimbul cooperării, ea nu se poate întoarce împotriva codului Bratva.  Marta pătrunde în lumea gangsterilor şi a FBI-ului pentru a dezvălui adevărul despre moartea soţului său, bazându-se pe ingeniozitatea şi hotărârea care o caracterizează dar şi pe legăturile puternice de familie. Încet, încet adevărul morţii lui Evan iese la iveală: partenerii săi de afaceri – fratele Martei, Irwin Petrov şi cel mai bun prieten al lor, Mike Tomlin, au fost implicaţi în furtul unei cantităţi de cocaină în valoare de un milion de dolari de la cunoscutul şef din crima organizată, Nicholae Schiller. Chiar şi după ce Evan a plătit cu viaţa sa, datoria familiei lor nu este încă achitată. Marta, ca văduvă a lui Evan, trebuie să lupte să plătească această datorie, în orice mod consideră Schiller potrivit.
Prinsă între FBI şi Schiller, în timp ce încearcă să îşi crească în siguranţă cei trei copii,  Marta descoperă o tenacitate pe care nu ştia că o posedă, înscrisă chiar în ADN-ul său de membru Bratva. În acelaşi timp, fiul cel mare, Gabriel, îşi asumă rolul de protector al familiei şi este nevoit să  intre şi el în cercurile mafiei ruseşti.
Inspirat din serialul olandez "Penoza”, "Văduva roşie” o aduce în rol principal pe Radha Mitchell, alături de actorii Sterling Beaumon, în rolul lui Gabriel Walraven, Clifton Collins Jr. în rolul agentului FBI James Ramos, Luke Goss în rolul lui Luther, Lee Tergesen în rolul lui Mike Tomlin, Wil Traval în rolul lui Irwin Petrov, Rade Serbedzija în rolul lui Andrei Petrov şi Goran Visnjic în rolul lui Nicholae Schiller.

Sezonul 1
Formularul pentru autentificare
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0