Descriere:
Actiunea serialului este plasata in viitorul apropiat, unde o rasa de extraterestri numiti Votani, a venit pe Pamant in cautarea unei noi case, dupa ce sistemul lor solar a fost distrus. In ciuda lungilor negocieri cu guvernul Pamantului, odata ajunsi aici descopera ca nu sunt bine primiti. In loc sa renunte si sa plece, extraterestrii pornesc un razboi cu omenirea, fiind determinati sa faca Pamantul noua lor casa.
In timpul razboiului, Voltanii plaseaza niste masinarii care transforma Pamantul, facand tot felul de modificari ale scoartei terestre, creand gropi mari, acoperind astfel suprafata planetei cu praf si resturi de pamant. Dupa zeci de ani de razboi, se declara admistitiu intre cele doua tabere, ambele realizand ca ar trebui sa se concentreze pe supravietuire pe aceasta noua planeta aproape extraterestra.
Serialul il aduce in prim-plan pe Jeb Nolan, care avea doar 10 ani cand au venit Voltanii, si servise in armata pe durata razboiului. Acum ca razboiul s-a sfarsit, el se intoarce in orasul sau natal St. Louis, dar descopera ca nu mai este orasul pe care il lase in urma, ci doar o tabara de refugiati. Jeb decide ca orasul are nevoie de ajutorul sau si devine Sef al Pastrarii Legii in Defiance, pentru a proteja orasul de infruntarile dintre oameni, extraterestri, armata si alti vizitatori periculosi care intra ocazional in oras.


Sezonul 1
Formularul pentru autentificare
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0